Et sjældent syn

Vigga indvilligede, i dag, i at få tingel tangel i håret, hvilket er et virkelig sjældent syn. Hun er meget følsom med sådan noget og, hvis vi prøver at sætte noget i håret på hende bliver det ikke taget godt imod. Det er ikke noget vi påtvinger hende, men vi forsøger os da lige engang i mellem 😉 Hun kan efterhånden få en ret fin hestehale <3

Share:

6 Comments

 1. december 27, 2013 / 9:39 am

  Det med at være følsom over for “sådan noget” tror jeg er meget normalt… Sure, det er mange der godt kan li det – men så er det også slike børn som vi har – der er MEGET hys over sit hår.. Jeg fik først lov til at gøre noget som helst med min piges hår før hun var FIRE – og hun vil fremdeles heller have det løst end sat op…

  • december 27, 2013 / 7:10 pm

   Det er sjovt så forskellige børn kan være 🙂 Min niece har altid alt muligt i håret og elsker at “pynte” sig. Men hendes mor er ligeledes sådan. Ea og jeg er nok au natrural og går slet ikke op i sådan noget, så sådan noget med sminke, neglelak, hårpynt osv. er også helt ukendt for Vigga 🙂 Så jeg har selv tænkt, at det kunne have noget med det at gøre 🙂

 2. december 29, 2013 / 7:54 pm

  Ved du hvor lang ned man kan få deres tøj i? Er bruger pt. 86 i tøj.

  • december 30, 2013 / 12:07 pm

   Denne trøje er deres mindste og den hedder 3-4 år. Jeg mener min svigerinde siger at de laver tøj fra 98.

   Vigga bruger normalt 92 og trøjen er da også lidt “oversize”, men vil alligevel sige at det er lidt småt i størrelsen. Men selvfølgelig stadig et stykke fra str. 86 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.