Udsalg

Det er en farlig tid med udsalg alle vegne. Det kribler i mine fingre og jeg har brugt alt for meget tid på at sidde og glo på børnetøj de sidste par dage. Sidste år købte jeg uhyggeligt meget til Vigga under udsalget. Og når jeg siger uhyggeligt meget så mener jeg MEGET. I år har jeg besluttet at begrænse det lidt og vil ikke købe for langt forud. Jeg er lidt mere interesseret i, hvad forårs kollektionerne har at byde på.

Alligevel har jeg dog købt lidt til Vigga (og mig selv ;-)), som jeg har kigget på længe…

1. Danefæ // 2. Marmar Copenhagen // 3. Molo // 4. Mini Rodini

Har i fået shoppet lidt?

Share:

2 Comments

    • december 27, 2013 / 8:33 pm

      Jeg har lavet små links under tøjet. Du skal blot klikke på mærket og så kommer du ind på de sider, hvor jeg har købt det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.