Det var jo ikke meningen!

Vi havde ønsket os ansigtmaling, til Vigga, i fødselsdagsgave. Hun var også så heldig at hendes moster Ane og onkel Tue havde købt det til hende. Vi har ikke rigtig fået taget hul på det, men i går tog vi en tur i Panduro og købte pensler og så måtte det frem. Vigga var meget interesseret i det, men vi skulle eddermame ikke male noget som helst på hende… Til gengæld ville hun meget gerne male på sin mor og det måtte hun jo så prøve 😉 Jeg havde egentlig håbet at hun ville males bagefter men nix. Der går nok lige lidt tid før det bliver et hit, men så kan hun jo smukkesere mig i mellem tiden 😉

Share:

4 Comments

 1. december 29, 2013 / 11:57 pm

  Haha, hvor er hun skøn! Jeg er helt vild med de “voksne” ansigtsudtryk… “Helt ærligt, mor, sid nu stille!” 😀

 2. Anonymous
  december 30, 2013 / 6:57 pm

  Super hyggelig og velformuleret blog.
  Men din kommatering ved det du tror er indskudt sætning er forvirrende og forstyrrer i læsningen. Ønsker jer ansigtsmaling, til Vigga, i fødselsdagsgave.
  Hellere for få komma end får mange. Læseren holder pause når der kommer et komma

  • december 30, 2013 / 7:58 pm

   Ha ha 😀 Tak tror jeg nok 😉

   Jeg er udemærket klar over at min kommatering er elendig og jeg vidste godt at lige den der var gal. Men jeg tror desværre ikke at jeg kommer itl at forbedre mine komma evner. Tror derfor at i må lære at se det som en del af bloggens charme – skal dog nok forsøge at begrænse mine kommaer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.