Bloggens bedste indlæg

Indimellem sker det at Ea eller jeg skriver et meget personligt indlæg. Når vi skriver et personligt indlæg så er det nok mest for at lade jer læsere lære os bedre at kende og disse er efter min mening de bedste. Men indlæggene forsvinder hurtigt igen og får de nye læsere dem så nogensinde af se? Jeg aner det ikke. Men jeg synes faktisk det er ærgerligt, hvis de ikke læst for det er en del af vores historie og vores historie var en af grundende til at jeg startede denne blog.

Derfor har jeg fundet et par af de indlæg frem som jeg synes er de vigtigste og bedste her på bloggen:

Vores vej til forældreskab – 1. del

Vores vej til forældreskab – 2. del

Vores vej til forældreskab – 3. del

Viggas vej til verden

Om at være Mama – Medmor, den “anden” mor – Skrevet af Ea

Share:

2 Comments

  1. tumlesmor
    januar 17, 2014 / 5:29 pm

    Det er nogle fantastiske indlæg!!! Læser med stor interesse om jeres vej mod forældre-skabet, da vi også selv var i kunstig befrugtning pga min mands sædkvalitet med vores ældste, mens nr to blev skabt ved et mirakel. Og indlæget fra Ea om at være Viggas mamma går jo lige i hjertet!! Graviditetshormoner hjælper nok ikke, men altså. Jeg græd! For jeg er bare så enig! Et barns forældre, er dem der elsker det aller højest, og som altid er der. Og pyt så med hvem der har født det, hvem der lavede sæden osv. Hjemme hos os er vi begge to begge vores børns biologiske forældre, men var vi kommet ud i sæddonation eller adoption, havde vi altså stadig været barnets forældre! Vigga er heldig at have hele to fantastiske mødre som elsker hende!!

  2. ditte zorlu
    januar 17, 2014 / 10:14 pm

    Tusinde tak for at dele historien om vejen til at blive forældre! Jeg synes det er så sødt at høre hvor meget i ønskede at blive gravide og kan genkende følelsen idet vi selv har fået verdens smukkeste søn ved ivf. Det er en rollacoaster af dimensioner, man vil såå gerne og tør ikke håbe, angsten lurer under huden og man er i en anden verden.. det er fantastisk og skræmmende, ligesom det faktisk er at ha fået barnet. Jeres datter er nuser, vær stolte af jer selv, det er sgu godt gået! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.