Dagens begivenheder…

Onsdag har i en måneds tid været kiropraktordag. Vigga har hele tiden haft noget med at hun SKAL være i bevægelse for at falde i søvn. Derfor besluttede vi at kontakte en kiropraktor. Det viste sig da også, at hun rent faktisk var en smule fastlåst i venstreside af nakken. Der var også noget irritation ved hendes rygsøjle. Kiropraktoren mente, at dette godt kunne være en årsag til hun skulle vugges i søvn. Men nu er behandlingen slut og det har overhovedet ikke hjulpet på søvnen. Jeg har dog accepteret, at det bare er sådan det er! Vores sundhedsplejerske siger at det er helt normalt, for især for tidlig fødte, at de skal vugges i søvn.
Det skal  dog lige nævnes at kiropraktoren har hjulet – hun kigger meget mere til siderne og er blevet meget gladere for at ligge på maven.

Efter vores sidste besøg hos kiropraktoren gik turen hjem til mormor og morfar – altså viggas. Der blev vi forkælet med lidt godterier fra lagkagehuset – altså mor og mama 😉 Efter et par timers hygge der gik turen hjemad. Vigga faldt i søvn på vejen, så vi havde lige lidt tid der skulle slås ihjel indtil hun vågnede. Tiden blev brugt på en lille tur i Amagercenteret, hvor jeg da lige fandt et par småting, til Viggas værelse, i Tiger 😉

dagens begivenheder
dagens begivenheder
dagens begivenheder
Share: