babymesse, yay!

Babymessen 2012

I dag (eller faktisk i går da kl. er blevet over 00.00) drog vi afsted til babymesse i Øksnehallen. Vi gik derind så Vigga kunne nå at falde i søvn på vejen, så hun ikke skulle ligge vågen og blive overtræt derinde. Da vi ankommer til messen opdager vi til vores store skræk at der er KÆMPE kø bare for at blive lukket ind. Kunne slet, slet ikke overskue det men ville lige give det en chance og se, hvor meget køen bevægede sig. Heldigvis for det, for vi endte med kun at stå der omkring 10 min

Selve messen var en positiv oplevelse. Synes den var endnu bedre end sidst vi var der og man skulle ikke lede længe efter rigtig gode tilbud. Jeg handler rigtig meget på nettet, så det at kunne se tingene live og få råd og vejledning er bare super skønt.

Vi fik købt en del tøj. Dette var ellers ikke planen, men det er svært at stå over for et godt tilbud. For lidt tid tilbage var Ea og jeg nede i vores lokale børnebiks, hvor vi faldt over et nyt mærke som hedder Stjerne. Pasformen er perfekt til Vigga, da hun er lang og slank. Derudover er de super fine og prisen er mere end fornuftig i forhold til kvalitet. Tag et lille kik her: https://www.facebook.com/pages/Stjerne/198869993486930 – for der er nogle super fine farver også til drenge 🙂
Udover tøjet fik vi købt en rød svampelampe, en skwish, barnevognkæde fra Sebra og er høreværn. Hæreværnet skal bruges til årets Pride. Oprindeligt ville vi gerne gå i paraden med de andre regnbuefamilier, men grundet Viggas for tidelige fødsel ved jeg ikke lige, hvor aktuelt det bliver. Men vi kan da i, hvert fald tage ind og se lidt af optoget og så tage hjem igen, hvis det bliver for meget. Nu må vi se 🙂
… Og så købte vi selvfølgelig også et par badebukser. Dette var dog ikke på messen men i Karusella. Jeg regner stærkt med Vigga og jeg indtager en af Københavns varmsbadsbassiner inden for de næste par uger 🙂
 Dagens høst 🙂
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
babymesse
Share:

2 Comments

  1. april 29, 2012 / 9:19 am

    Åh hvor er hun sød med hørerværn på 😀

  2. april 29, 2012 / 8:34 pm

    Taak!

    … Og, hvem havde troet nogen kunne være så lækker med høreværn på 😉