Babysvømning og lagersalg

I går var Vigga og jeg i svømmehal med mødregruppen. Jeg var mildest talt ret nervøs og dagen startede umådelig dårligt.
Vækkeuret ringede, jeg slukkede det lige og strakte mig lidt med lukkede øjne. Da jeg åbnede øjnene igen var der gået 50 min. Suk. Så det hele gik lidt stærkt – havde heldigvis pakket taske om aften. Men vi kom da ud af døren i rette tid. Desværre for jeg lidt (meget) vild og vi endte med at komme en halv time for sent. Mødrene havde dog været så søde, at vente på os.

Selve svømningen gik over alt forventning. Jeg var en smule nervøs for selve kordinerengen af baby og mor som skulle bade og i svømmetøj. Det gik heldigvis meget smertefrit og Vigga var super tålmodig. Da vi kom i vandet slappede hun bare fuldstændig af, og sad det meste af tiden, og spiste sine små hænder. Jeg overvejede meget om jeg skulle prøve at “dykke” hende under. Synes det var meget grænseoverskridende, men prøvede da lige og hun lignede en der dårlig nok havde opfattet det. Hun hyggede sig bare. Jeg er virkelig verdens stolteste mor. Synes bare hun klarede det SÅ flot. Hun blev ked af den én enkelt gang og det var, da hun skulle skylles før vi gik ind i selve svømmehallen. Det var dog meget hurtigt overstået efter en smule trøst fra sin moaaar.
Vi skal helt sikkert afsted igen. Måske én gang ugentligt eller, hver 14. dag..

Før vi drog videre fik hun lige en tår mælk og jeg en sludder med de andre mødre. Jeg havde besluttet, at jeg ville gå de der 3,5 km fra svømmehallen ind til Katvig VIP lagersalg, så Vigga kunne få en god lur. At det så regnede, meget, var ikke en del af planen. Men pyt, så længe hun fik sovet.

Selve lagersalget var ikke noget at råbe hurra for. Der var intet sengetøj og det var skuffelse nok i sig selv. Jeg fik købt lidt i 68 og 74 (hun bruger 62 nu). Købte lidt af deres stribede, da pasformen er super til min lange, slanke pige. Synes den mørkeblå og røde er lidt til den drengede side, men den er altså ret fin. Har længe kikket på den, troede faktisk den var rød og sort, så nu måtte vi altså have den med hjem.

lagersalg
Share:

9 Comments

 1. maj 11, 2012 / 5:58 pm

  Jeg havde overvejet at tage til Katvig i dag, men det lyder ikke som om at jeg er gået glip af noget 🙂 Kan i anbefale andre mærker der er gode til slanke børn?

 2. maj 11, 2012 / 6:21 pm

  Ellers lækre ting du fik købt 🙂
  Og det er helt fantastisk at være i svømmehal med baby, men selv med nr. 4, kan jeg blive lidt svedt ved tanken om omklædning m.v. – det går som regel fint 🙂

 3. maj 11, 2012 / 6:53 pm

  Anette: Der var måske en smule mere til drenge. Men jeg synes ikke det var nogen af de helt gode ting 🙂
  Du kan tro jeg kan anbefale; Hollys, Smallstuff, Norlie, Katvig (det stribede), petit bateau, marmar. Dog er det generelt svært at finde bukser synes jeg. Med dem har vi mest helt i H&M 🙂

  • maj 12, 2012 / 7:01 pm

   Tak for anbefalingerne. Dem må jeg kigge nærmere på, og så overveje at tage med MG ind til Katvig på mandag og kigge på resterne 😉

 4. maj 11, 2012 / 6:57 pm

  Christina: Tak! Man kan jo altid finde et eller andet 😉

  Svømmehal er fantastisk. Fortryder lidt jeg ikke tog afsted det sekund hun ramte de 5 kg. Men man skal jo lige være helt klar.
  … Og godt at høre selv rutinerede svømmehalsmødre kan svede lidt 😉

 5. Anita
  maj 11, 2012 / 9:16 pm

  Arghh nu ved jeg hvad jeg skulle have haft med; en spisesmæk!! 🙂 Den er fin, og det er det andet i øvrigt også!

 6. maj 11, 2012 / 9:36 pm

  Selvfølgelig 🙂 Nu ved jeg ikke om du kikker herind igen, men der er tilbud på småfolks spisesmække på smaahjerter og smartkids 🙂

 7. Anita
  maj 11, 2012 / 10:14 pm

  Jo, kigger da med herinde rimelig tit 😉 Tak for tippet, mener du katvig? For det er kun dem jeg kan finde på smaahjerter….

 8. maj 11, 2012 / 10:26 pm

  Jamen det lyder da godt 😉

  Nej jeg mente faktisk Småfolk. Smaahjerter skrev tidligere på facebook de havde fyldt outlettet op. Der var der både store og små spisesmække med æbler. Men kan da godt se de allerede er væk og der kun er små tilbage uden. De må være eftertragtede.