Noget om at købe vintertøj i god tid

Jeg sad lige og kiggede på vintertøj, i børnesektionen, inde hos Zalando.dk. Sidste januar købte jeg både flyverdragt, vinterjakke og hue til denne vinter. Jeg havde en temmelig god idé om at Vigga ville komme til at bruge en str. 92 og jeg fik helt ret. Hun har kunne passe det hele og det har været virkelig lækkert at få det hele på tilbud. Vi har godt nok ikke fået brugt den flyverdragt jeg købte, da jeg i sommers vandt en hos Reima, hvilket jeg har skrevet om her. Den har vi været meget glade for og jeg har derfor valgt at sælge den anden. Men det har alligevel været rart at have den hængene just in case… Forresten har Reima egen webshop også gang i udsalget lige nu. I kan finde det her.

I år har jeg også været fristet til at købe vintergarderoben til næste vinter. Men jeg må indrømme at jeg absolut ingen idé har om, hvilken størrelse Vigga kommer til at bruge. Jeg har ikke engang et godt gæt. Måske, men også virkelig kun måske, en str. 104. Hun er nemlig allerede begyndt at bruge 98 og derfor kunne jeg ikke forstille mig at hun stadig var i den størrelse til den tid. Nå men fordi at jeg ikke engang føler mig tæt på sikker, så har jeg kun skærmshoppet i år 😉

Hvad med jer derude – satser i på at købe vinterovertøjet nu eller venter i?

1. Flyverdragt fra Mini A Ture // 2. Flyverdragt fra Molo // 3. Undertøj fra Reima // 4. Jakke fra Molo // 5. Flyverdragt fra Reima // 6. Hue fra Molo // 7. Hue fra Neff // 8. Anorak fra Mini A Ture // 9. Jakke fra Reima
Share:

9 Comments

 1. januar 28, 2014 / 11:09 am

  Nej, jeg turde ikke, og pludselige var der ikke flere penge 😉 Er dog vild med huerne på collagen!

  • januar 28, 2014 / 7:42 pm

   Sådan kan det jo gå 😉 Og ja huerne er virkelig lækre! Jeg er især ret vild med den fra mærket Neff – et mærke som jeg aldrig er stødt på før i går 🙂

 2. januar 28, 2014 / 1:38 pm

  den jakke fra mini a ture måtte nu godt have været i en str 98…

  Alba er stadig kun i 92, og passer det uden problemer, så jeg føler mig ret sikker på at hun er en str 98 næste år

  • januar 28, 2014 / 7:44 pm

   Hvor gammel er det at Alba er nu? Ved ikke om du har erfaring med anorakkerne fra Mini A Ture, men jeg synes at de er meget store i størrelsen. Så måske at en 92 godt kunne gå?

 3. Anonymous
  januar 28, 2014 / 2:07 pm

  Jeg tror rolig du kan købe en 104. Den skal alligevel nok bruges et stykke hen i det nye år. Hvis det bliver lige så koldt næste år 🙂 jeg køber gerne på forskud, men kun med tøj synes sko er sindssygt svært at gætte på. Bedste hilsner Louise

  • januar 28, 2014 / 7:53 pm

   Du har nok ret i at vi skal have fat i en 104. Alligevel venter jeg dog til næste år. Just in case 😀

   Heg tør heller ikke at købe sko på forskud. Viggas fødder er virkelig vokset hurtigt det sidste halve år og jeg kan slet ikke følge med. Hun bruger allerede str. 25 og forstiller mig at hun skal have en 26 eller 27 her til foråret. Jeg har allerede udset mig et par mulige forårssko til hende, så jeg håber at jeg kan få dem i hendes størrelse til den tid.

 4. januar 28, 2014 / 6:41 pm

  Vi har taget chancen og købt flyverdragt på forhånd. For hvor kan man godt nok spare mange penge 🙂

  • januar 28, 2014 / 7:54 pm

   Det kan man nemlig. Og var jeg faldt over en flyverdragt som jeg virkelig gerne ville have til Vigga og til god pris, så havde jeg nok også købt en igen i år 🙂 Hvilken flyverdragt har du købt?

 5. januar 29, 2014 / 12:25 pm

  Har købt en fra småfolk. Fandt den til minus 60 procent. Har en veninde der har haft en til sin datter i år, som har været rigtig glad for, så tog chancen og håber at det er et godt køb. I år har Alma en reima, som vi har været rigtig glade for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.