Min store pige (indsæt hjerte her)

Jeg har, fuldstændig, glemt at fortælle at min store pige nu kan sidde selv! Det er helt vildt. Den ene dag sidder jeg i mødregruppen og ytre mig om, at hun i hvert fald ikke kan sidde og to dage efter sidder barnet, sgu!!! 😀 Hun er altså bare dygtig!

Jeg har samlet lidt billeder fra den sidste uges tid og lavet en lille collage. Nu tror i sikkert jeg er super fan af collager, men det er jeg altså ikke, haha. Det er bare lettere når man gerne vil ligge mange billeder ind på én gang 😉

Den forstående uges tid har stået på hygge, hygge og mere hygge. Vejret har været dejligt, så vi har bare nydt det inden sommeren slutter igen. Derudover er Vigga stort set vokset ud af hendes barnevogn. Vi har en Bugaboo med et liggemål på 75 cm, så vi har hele tiden vidst at hun ikke skulle ligge der i flere år. Men nu, hvor hun er 8 måneder (6 korrigeret) blev det pludselig en realitet, at hun skulle i klapvognsdelen. Det var egentlig ret sørgmodigt for babyer sidder jo ikke i klapvogne. Så nu er hun jo virkelig blevet stor, snøft.

Share:

1 Comment

  1. august 17, 2012 / 4:35 pm

    Ih, hvor er hun bare blevet stor dejlig. Og så dygtig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.