Min store pige

Vigga har, efterhånden, længe haft de to fortænder i undermunden. Men jeg har de sidste par uger snakket lidt om, at jeg troede Vigga var ved at få en ny tand. Hun har savlet en hel del, hvilket hun normalt aldrig gør og der udover synes jeg hun har gnubbet alt sit legetøj godt rundt derinde på de små gummer. Hun har da også været lidt utilfreds on/off og sovet endnu værre om natten (selvom man ikke skulle tro det var muligt, hihi). Jeg har kigget og kigget efter den tand og der har intet været. Men pludselig igår kunne man se to små vide dutter der, hvor de øverste fortænder skal sidde og i morges var de minsandten brudt frem. Jeg tror også, at den til højre fra øverste fortand er på vej, da der sidder lidt hvidt. Synes det er så vildt, at det går så stærkt. Hun klarer bare de tandfrembrud så flot <3

I dag startede vi morgen, med at min mor kom forbi. Hun har været på ferie i Tyrkiet og derfor har vi passet hendes hund – som engang var vores hund. Det bliver nu meget dejligt, at slippe for hunde-hårene. Synes ikke jeg lagde mærke til dem, da vi selv havde ham. Men når man har sådan en lille størrelse der kryber rundt på gulvet, så er det altså ikke fedt ikke kan kunne kende forskel på baby og hund når hun er færdig 😉  Derefter gik vi en tur op efter nogle bøger jeg har købt og Vigga skulle jo sove, så jeg kunne jo ligeså godt gå.

Da vi kom hjem igen legede vi lidt og fik taget nogle billeder 🙂

Vigga med hendes yndlingslegetøj – BØGER! 

Charmetrold<3

Man kan jo godt lige få brug for en slapper

Min personlige holdning er, at man aldrig kan få for mange bøger. Selvom Vigga, hverken kan læse eller har tålmodighed til at få læst mere end 2 min, så har hun allerede en hel del bøger. Jeg købte disse to, brugt, for 30 kroner 🙂

 

Share:

8 Comments

 1. august 27, 2012 / 3:44 pm

  Hun er da bare en rigtig charmetrold.
  Og er fuldstændig enig, bøger kan man ikke få for mange af. Lucca er også vild med at kigge på billederne og Victor er kommet i den alder hvor han gerne vil høre historier og kigge i bogen samtidig.

  • august 27, 2012 / 6:59 pm

   Tusind tak skal du have 🙂
   … Og jeg GLÆDER mig så meget til den dag vi skal læse historier sammen herhjemme 🙂

 2. august 27, 2012 / 5:47 pm

  Hun bliver så fin med de ekstra tænder. Mon der også er tænder på vej her? Han sover elendigt for tiden. Please at det er grunden 😛

  Og hun er jo bare dejlig som altid! Absolut kærestepotentiale til Oliver 🙂

  • august 27, 2012 / 7:01 pm

   Du har i hvert fald lov, at håbe 😉 Hvor gammel er det han er nu?

   Åh! Du er sød Annette!! Vigga er en omsværmet lille dame, men hun er faktisk allerede kæreste med Michelles Viktor, hihi 😛

  • august 27, 2012 / 7:26 pm

   Han er 5 måneder – fra d. 13. marts 😀 Hun må da have en kæreste i hver en landsdel så 😉 Det må da også trække op at de er født på samme hospital 😛

  • august 27, 2012 / 7:28 pm

   Vigga var kun 4 måneder korrigeret, da hun fik sine første to tænder. Så det kan jo sagtens være et par af dem som er på vej 🙂

   Arh ja. Det kunne hun jo selvfølgelig godt. Vigga og Viktor er født samme dag, så det trak også en smule op 😉

  • august 27, 2012 / 7:30 pm

   Kan godt se at jeg må finde på nogle flere grunde til at hun skal have Oliver som Sjælland-kæreste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.