And we have a winner……

Så er vinderen af navnesut-konkurrencen fundet. Vinderen blev nr. 19 og det vil sige, at den heldige er Pia 🙂 Jeg kontakter dig, straks, på mail.

Tusind, tusind tak fordi i alle ville være med. Synes selv det har været så skægt, og håber i kommer tilbage til næste konkurrence 😉

Share:

1 Comment

  1. september 9, 2012 / 1:26 pm

    Hej Louise 🙂
    Jeg hedder Keila og går i 9. klasse, og er lige nu igang med at skrive opgave om regnbuefamilier. Mange af mine klassekammerater, samt min lærer, er imod at homoseksuelle kan får børn, da de ikke mener at børnene trives godt nok med 2 forældre af samme køn – jeg vil gerne bevise det modsatte, og da jeg faldt over din blog, tænkte jeg med det samme at i jo var et fantastisk eksempel på at det sagtens kan gå super godt! Derfor tænkte jeg, om jeg måtte have lov til at stille din familie op som eksempel? Bare vise, med denne blog, at i har en hel almindelig hverdag, som en hveranden familie har. Det ville være en kæmpe hjælp hvis dette er okay 😉

    Kærlige hilsner herfra 🙂