Nørgaard Paa Strøget

Vigga har fået sin første Nørgaard Paa Strøget bluse. Den er så fiiin 😀

Share:

2 Comments

  1. oktober 21, 2012 / 6:46 pm

    Årh altså! Nørgaards bluser er så fine, og jeg har været så glad for dem jeg har haft – de holder sig bare bløde efter mange vaske. Desværre er de lidt for høje i halsen til mig – mine bryster ser ud til at blive 10 cm ekstra lange, fordi de bluser går så højt op, haha 😀 Men glæder mig til at se Vigga i den <3

  2. oktober 21, 2012 / 8:10 pm

    Jeg har ikke set haft en af dem. Men.. Jeg kender virkelig til dit problem. Det er derfor jeg ikke selv har købt dem 😉
    Heldigvis har Vigs ikke samme problem og hun er så lækker i den. Stadig lidt for stor dog. Jeg skal nok poste et billede en sf dagene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.