Mini Rodini

Hver dag denne uge er jeg næsten kørt galt på cykel fordi, at jeg skulle holde øje med hvornår Mini Rodini landede i min lokale børnetøjsforretning Gavin. I går hang det endelig i vinduet og måtte skynde mig en tur derind. Hun havde endnu ikke fået det hele, så jeg valgte at begrænse mig. Det går jo ikke at skulle købe sig fattig x2. 
Jeg er virkelig vild med deres nye giraf print. Det er virkelig fint. Jeg havde egentlig udset mig drengemodellen i beige, men Vigga er begyndt at være ret glad for det lidt mere tøssede look og det er trods alt hende som skal have det på. Derfor valgte vi nedenstående model med strutærmer og lyserød baggrund. Men den er nu også ret fin. Vigga ytrede godt nok noget om “NEJ” og pegede på et strutskørt i pink i stedet 😉

Share:

3 Comments

 1. februar 6, 2014 / 9:25 pm

  Det der det fedeste print længe, deres girafprint! Jeg kan godt forstå, at du kan lide det 🙂 Jeg forventer også at få det i morgen, som er Mini Rodinis officielle SS14 release dato (kl. 10 præcist, så du er virkelig en af de første, der har fået fingrene i det) 🙂 Var allerede begyndt at overveje at bestille mere men var usikker på, om det kun var mig, der var vild med de giraffer. Så tak for indlægget 😉

  • februar 7, 2014 / 2:03 pm

   De er smadder søde og jeg synes det ser ud til at mange er vilde med det. Men Mini Rodini er generelt et mærke, som er steget helt vildt i popularitet på det sidste. Det er ikke mere end et år siden, hvor jeg nærmest kunne købe hele kollektionen på udsalg og nu skal man virkelig være hurtig, hvis man vil have sit yndlingsprint i den rigtigte størrelse. Det er helt skørt 😀

   Du skulle ikke tilfældigvis vide hvornår drop 2 lander?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.