Et Armbånd – Et Liv

D. 17. november er det International Præmatur Dag. En dag, hvor der verden over bliver sat fokus på for tidlig fødte.

I den forbindelse har PræmaturesVilkår lanceret en kampagne “Et armbånd – et liv”. Armbåndet koster 65 kr og kan købes her. Overskuddet går til, at indkøbe barnets bog – der er specielt udviklet til for tidligt fødte børns forældre – og vil blive uddelt i december måned, til de forældre der er indlagt med deres for tidligt fødte barn, på landets hospitaler. 
Vi var selv indlagt med Vigga juleaften og modtog også en bog. I morgen vil jeg gerne vise jer, et billede af bogen, forklare lidt om hvad vi har brugt den til og fortælle lidt om vores juleaften, sammen med Vigga, på neonantal. 


Ea og jeg har selv købt to armbånd, i brune. Jeg skal vidst også lige have sendt mails ud til diverse familiemedlemmer og opfordre dem til, at købe 🙂

Køb armbåndet her: http://www.praematurshoppen.dk/shop/stottearmband og vær med til, at støtte de allermindste. Det betyder så meget!!!

Share: