Hollys lagersalg

I dag startede der Hollys lagersalg her i København. Jeg ELSKER Hollys og det sidder fantastisk på Vigga, så jeg skulle selvfølgelig med. Jeg havde endda fornyet mit “Børn I Byen” medlemsskab for, at kunne komme til V.I.P. Jeg havde kigget lidt på nettet og forhørt mig hist og her, så jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke skulle have for store forventninger. Dog havde jeg aldrig drømt om, at det ville være SÅ elendigt.

Jeg kiggede hovedsageligt efter 80 og 86. Det var stort set intet. Lidt bukser, et par sommerkjoler og det var vidst det. Det var mange mennesker, som fór forvirret rundt og personale der konstant råbte “det er MANGE børn som græder udenfor”. Jeg havde selv Vigga med i bærersele og det gør jeg ikke igen. Stakkels hende. Ea og jeg plejer altid, at tage sammen afsted og det er der vidst en grund til. Vigga brød sig ikke om, at sidde i selen mens alle de mennesker løb omkring hende. Så jeg greb bare lige 3 ting til Viktor (Viggas kæreste), betalte og skyndte mig ud. Tror jeg var derinde i max. 10 min. Jeg købte ikke noget til os selv.

HELDIGVIS har LuckyLittleMe 40% på Hollys, så vi har fået lidt alligevel. Skyndte mig, at trøsteshoppe da vi kom hjem 😉

Hollys lagersalg
Hollys lagersalg

 

Share:

6 Comments

 1. november 9, 2012 / 6:39 pm

  Helt enig. Sikke et cirkus! Jeg spildte min tid og fik intet tøj med hjem 🙁

  • november 9, 2012 / 6:48 pm

   Cirkus er bestemt det rette ord. Øv, at du intet fik 🙁 Du må på LuckyLittleMe 😉

 2. Anonymous
  november 9, 2012 / 8:12 pm

  Har osse hørt dårligt om det… Havde egentlig tænkt at jeg ville tage derind, men nu gider jeg slet ikke.
  Ved ikke om det er fordi lagersalg er blevet så overeksponerede, men synes der er ret langt i mellem juhu-oplevelserne…
  ‘I gamle dage’ – dvs. for 8 år siden, da min søn var spæd, var der MANGE penge at spare ved fx katvig´… Sådan noget som en 20’er pr. del.. Der var så osse nærmest hysteriske tilstande, men det tog man med : ) Nu kan det jo nærmest lisså godt betale sig at webshoppe udsalgsvarer – og så får man osse varer, der ikke er 5 sæsoner gamle..

  Årets undtagelse var MarMar.. Dét var godt! God atmosfære, ikke for mange mennesker, dejligt meget tøj – og gode priser ikke mindst : )

  • november 12, 2012 / 3:12 pm

   Jeg er enig. Det kan efterhånden ligeså godt betale sig, at shoppe på nettet. Jeg tror faktisk ikke, at jeg gider lagersalg længere. Synes der var meget, i de små størrelser – nu kommer jeg nærmest tomhændet hjem HVER gang…

   Øj – jeg gad rigtig godt have været til Marmar. Jeg synes heller ikke, at det er SÅ kendt det mærke. Jeg må nok liiige afsted alligevel når nu du anbefaler det 😉

 3. Anonymous
  november 12, 2012 / 2:30 pm

  Elsker også Hollys. Jeg synes det var et udmærket lagersalg. Kom også først fredag ved 17.30-tiden hvor der ikke var så mange mennesker. Fik 13 dele for 600 kr., så det var altså ok. Tror, at der løbende blev fyldt (ellers ville lagersalget ikke holde hele weekenden), så fik en del natdragter/bodyer i str.80-86. Min erfaring er, at det ikke kan betale sig med børn-i-byen-vip-adgang. Der er for mange mennesker, og for meget kaos.

  • november 12, 2012 / 3:15 pm

   Jeg tror også altid, at der bliver fyldt op. Det var heller ikke fordi det intet tøj var… Det var bare ikke noget af det jeg gerne ville have 😉 Der var rigtig meget Hollys Essentials synes jeg – men jeg kunne i hvert fald ikke opstøve nogle andre ting med kløvere i str. 80 til piger. Fandt lidt til min venindes dreng i 80 dog…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.