Søndagshygge med jul på

Vi skulle havde været hjemme hos Eas forældre til noget jule-tamtam. Jeg er egentlig ikke helt sikker på, hvad der skulle ske. Men det var i hvert fald noget med at juletræet skulle tændes, en julemand ville komme med gaver og aftensmad. Havde glæder mig super meget til, at Vigga skulle opleve det og hygge med sin
familie og kusine.
Desværre fik Vigga i nat feber og derfor var vi nødt til at melde fra. Hun var overhovedet ikke påvirket af det, men vi ville under ingen omstændigheder tage hende med alligevel. Så derfor besluttede vi os for, at julehygge lidt herhjemme. Det var meningen, at vi ville gøre det næste weekend. Men når man har sat sig op på, at skulle jule så er man altså nødt til det 😉

Vi fik lavet en juledekoration og så fik vi pyntet lidt op. Hvis nogen undrer sig over, at al vores julepynt er lilla – så øøøhm… Vi er ret glade for lilla 😉

Share:

2 Comments

  1. november 25, 2012 / 8:51 pm

    Hvor ser det fint ud! 🙂 Jeg er især helt vildt med dekorationen på det nederste billede!

    • november 25, 2012 / 9:00 pm

      Tak – den er også super fin. Svampene er nogle vi fandt i Netto for flere måneder tilbage. De var nærmest gratis 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.