Mogens’ rugbrød

Jeg har endelig fået gang i min surdej igen. Så det var tid til, at bage rugbrød. Hjemmebagt rugbrød er nu bare bedre (og billigere). Jeg har længe gerne ville bage Mogens’ rugbrød, som er en opskrift fra Camilla Plum. I kan finde den lige her.
Jeg lavede 2 rugbrød og de blev skæppe skønne. Så endnu engang en opskrift jeg kan anbefale.

Share:

2 Comments

 1. november 26, 2012 / 11:46 pm

  Det ser virkelig lækkert ud. Jeg synes desværre aldrig mine rugbrød bliver helt som jeg forstiller mig, så holder mig for det meste til det lysere brød…

  • november 28, 2012 / 6:23 pm

   Mine bliver heller aldrig helt som jeg forstiller mig 😉 Men jeg er også meget perfektionistisk når det kommer til bagværk.
   Hvis du har mod på det, så kan jeg anbefale Meyers lyse rugbrød. Det er ligeså let, at lave som lyst brød 🙂 Det er i hvert fald et godt sted at starte, hvis man har lyst til at bage sit eget rugbrød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.