Yay! Jeg har vundet TO give-aways.

Jeg har for nyligt vundet to give-aways! Det er jo helt fantastisk og jeg bliver altså i super godt humør, af at vinde.

Ea vandt for en måned siden en lille Bølle med tøj og et lille hjem, hos Gavin. Her i sidste uge havde de endnu en give-away med Bølle tilbehør, som jeg så vandt! Så det var jo helt perfekt.

Derudover har jeg vundet en bog; “Karla leger mor og børn” hos denne blog. Jeg synes selv, at bogen hører rigtig fint til herhjemme. Vigga er ganske enkelt ikke IUI-barn (insimationsbarn) men IVF-barn (reagensglasbarn) og hun har ikke én men hele to mødre – men jeg synes bogen er et vigtigt led i at forstå, at familier kommer i alle former, og størrelser, og at der er mange forskellige måder at få børn på. Så jeg er helt sikker op at vi nok skal få rigtig meget glæde af den bog!

Share:

4 Comments

 1. december 21, 2012 / 5:45 am

  Orv hvor er du bar´sens heldig…det er simpelthen for sødet…det tæj din lille bølle har på ;O)

 2. december 21, 2012 / 5:55 am

  Elsker bøller!

  Og bogen må jeg simpelthen anbefale til min veninde der har donorbarn!

 3. december 22, 2012 / 10:49 pm

  Dejligt at bogen er nået frem igennem juleposteriet. Jeg håber I bliver glade for den. I etteren “Hvor er Karlas far” optræder der også en pige med to mødre. Kh Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.