Juleaften part to

Nu får i juleaften i lidt mere end billeder.

Vi holdt juleaften hjemme hos Eas forældre sammen med hendes familie. Det var lidt på et hængende hår for vores niece havde, i starten af ugen, Rota-virus. Ea og jeg var derfor enige om at, hvis hun ikke var rask juleaften så blev vi hjemme. Det er ikke fordi vi vil være super hysteriske – vi synes bare at Vigga har været igennem nok. Hun har allerede i hendes korte liv oplevet at blive født 2 måneder for tidligt, haft RS-virus og været syg omkring 800 gange. Så, hvis vi forsøger at skåne hende for alt smitte, hvor vi kan.
Heldigvis blev kusine Vilja rask igen og vi alle kunne holde jul sammen. Det var super hyggeligt. Der var lavet lidt om på tingene af hensyn til pigerne. Vi kom tidligt, ved en 14-tiden, og startede med at danse om juletræet og åbne gaver ved 16-tiden. Vigga synes at sang og dans om juletræet var en fest. Det er ikke noget vi har brugt i min familie – men det kommer vi altså til nu. Det skal jeg nok sørge for 😉

Vi spiste aftensmad klokken 18 og efter maden pakkede vi sammen og tog hjem med Vigga. Hun kommer normalt i seng klokken 19 så den blev trukket lidt. Tror den var omkring 20.30 da hun lå i hendes seng. Jeg havde regnet med at hun faldt i søvn på vejen hjem men det gjorde hun slet ikke. Hun var i fantastisk humør hele aften, så det var bare lige som det skulle være.

Ea og jeg havde fået lidt ris a la mande med hjem, som vi sad og mæskede og med til lidt julefjernsyn. Så vi havde en super vellykket og hyggelig jul.

Håber at i alle derude også havde en fantastisk aften sammen med dem i holder af…

Share:

5 Comments

 1. Anonymous
  december 28, 2012 / 6:30 pm

  Rs virus smitter op til 14 dage efter feberen er væk, ved det da jeg selv var i karantæne fra mødregruppen efter my blev udskrevet i 14 dage

  • december 28, 2012 / 6:35 pm

   Jamen det var skam ikke RS-virus men Rota-virus 🙂

 2. Anonymous
  december 28, 2012 / 6:37 pm

  Jamen det godt jeg læser ordentlig efter 🙂 sorry!!!

  • december 28, 2012 / 6:40 pm

   Det er helt i orden. Det er også forvirrende med alt det sygdom 😉

 3. Anonymous
  december 28, 2012 / 6:45 pm

  Ja til trods for vi har haft begge virusser her i huset læste lidt for hurtigt eller er lidt for træt Hehe godt nytår til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.