Nytår

Nytårs aften var en kæmpe success! Vigga havde en skøn aften og hun sov, til vores store overraskelse, igennem alt bulder og brag. Jeg var så stolt af hende. Hun er ikke et barn som sover særlig tungt og jeg havde forberedt mig selv på, at skulle være oppe den halve nat. Men næ nej.
Det skal måske lige siges at vi bor i København, på 4. sal og raketterne springer uden foran vores vinduer.  Det havde været så synd, hvis hun var vågnet op og været bange på grund af alle bragene.
Nå men nok om det…

Vi holdt jul med Eas forældre i år (eller nu er det jo sidste år) og havde derfor aftalt med min familie at vi holdt nytår sammen og åbnede gaver. Det synes jeg egentlig var en meget fin idé – jeg kan godt selv lide at se folk åbne de gaver jeg har købt 🙂

Det var en super hyggelig aften. Vi pakkede gaver op, spiste, spiste og spiste lidt mere. Vi raflede om, små, sjove, pakker og jeg vandt et kinaskak som vi spillede mens vi ventede på klokken blev 24.00. Det lyder måske en smule kedeligt, men i min familie har vi altid været ret glade for det spil og det er længe siden vi har spillet. Så det var rigtig hyggeligt.

Det var min mor, min mormor og morfar som vi fik selskab af, så jeg tænkte at jeg ville lave lidt “mormor” mad. Som jeg forresten selv rigtig godt kan lide.
Så nytårsmenuen bestod af:

Forret:
Tunmousse salat og hjemmebagt fluté

Hovedret:
Cuvettesteg med flødekartofler. Dertil fik vi sådan nogen staniolpakker med gulerødder, hvidvin, krydderier og friske krydderurter. Vi fik også staniolpakker med rødbeder, masser af hvidløg og flere friske krydderurter.

Dessert:
Chokolademousse med flødeskum og meget dyr, og desværre ikke hjemmelavet, is.

Jeg havde haft rigtig travlt med at lave mad og bage. Jeg lavede alt fra bunden med undtagelse af isen. Jeg kastede mig også ud i at bage kransekage og den blev meget lidt køn. Jeg må indrømme, at jeg var virkelig skuffet over mig selv. Jeg kan godt blive lidt perfektionistisk med det der mad. Men den smagte heldigvis rigtig godt og det må jo, trods alt, være det vigtigste – bilder jeg mig selv ind ;-P

Vigga får sove-trine sengetøj i julegave, af sine older og jeg græder åbenbart af glæde 😉

Vigga klapper af begejstring – det er SKØNT at få gaver 😀

“Trut, trut”

Hov! Hun skulle vidst ike have haft det glas champagne 😉

“Neeej!!! Tag den af!!!!” 
Share:

5 Comments

 1. januar 3, 2013 / 3:37 am

  Haha sikke nogle gode og sjove billeder 😀 det lader til, at I har haft en virkelig hyggelig aften 🙂

  • januar 3, 2013 / 6:53 pm

   Jeg synes også at billederne er lidt for sjove 😀

 2. januar 3, 2013 / 8:46 pm

  Dejlige billeder fra jeres nytår, tænkte lige på om du ved om man kan se tv på Mac ekd. dr1 programmer på nettet?

  • januar 3, 2013 / 8:49 pm

   Man kan sagtens se både Sputnik og DR NU på en mac. Jeg har allerede afprøvet det. Man skulle dog lige installere en eller anden Java opdatering men det var super let. Den spurgte selv om jeg ville installere den, da jeg forsøgte at se noget, hvor det skulle bruges 🙂

  • januar 3, 2013 / 10:35 pm

   Ihhh hvor fedt, jamen så må det jo blive en Mac valget ender med at blive 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.