Nespresso

Vi har aldrig drukket kaffe herhjemme. Til gengæld har vi, især Ea, godt kunne lide en café latte i ny og næ fra den nærliggende café. Eas forbrug er steget en del de sidste par år ikke til noget ekstremt, men nok til jeg synes hun skulle have en maskine i julegave.

Det er lidt en jungle og jeg lod mig næsten forføre af en Dolce Gusto fordi man kunne lave kakao på den, haha. Men efter lidt ordenlig research fandt jeg frem til en Nespresso Citiz Milk. 
Hun blev super glad for den og vi har drukket alt for meget kaffe siden juleaften. Eller vi har drukket en kop, hver om dagen men det er altså meget for os 😉 Det er skønt lige og kunne gå ud og bikse en latte sammen og endnu mere skønt at kunne, at kunne servere lækker kaffe for vores gæster. 

Share:

4 Comments

 1. januar 4, 2013 / 7:09 am

  Ihhh jeg drømmer om sådan en!!!
  Tænker lidt om man vil kunne undvære sin almindelige kaffemaskine hvis man køber sådan en? Så man ikke skal have to stk. stående?
  Vi drikker MEGET kaffe herhjemme!

  • januar 4, 2013 / 7:12 am

   Vi har ikke en almindelig kaffemaskine. Jeg vil mene at man sagtens kan kan nøjes med denne men jeg tror det vil blive ret dyrt, hvis man drikker rigtig meget kaffe.
   Jeg mener at prisen pr. kop ligger på ca. 2,5 kr 🙂 Så det løber hurtigt op, hvis man er glad for kaffe. Og tro mig – man bliver endnu mere glad for kaffe med sådan en maskine 😛

 2. Anonymous
  januar 4, 2013 / 8:30 am

  Kan denne også lave caco?

  Hilsen Lisa

  • januar 4, 2013 / 12:23 pm

   Det kan den desværre ikke, nej. Det var noget af det jeg selv synes trak lidt ned. Men så alligevel… Vi drikker aldrig kakao 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.