LEGO Duplo

I tirsdags var jeg blevet inviteret til et, meget spændende, blogevent afholdt af LEGO Duplo. Vi er kæmpe Duplo-fans herhjemme, så jeg var meget spændt på arrangementet. Jeg havde mulighed for, at tage en gæst eller Vigga med. Jeg var dog ret sikker på, at Vigga ikke ville synes det var særlig underholdende så jeg besluttede at tage min veninde Cecilia med. Så kunne Vigga blive hjemme ved mama og lege.

Der var tre oplæg omkring LEGOs historie, LEGO Duplo og noget omhandlende LEGO Learning Institutes nyeste forskning omkring, hvorfor kreativ leg er vigtigt for for børn. 

Vi blev præsenteret for en ny produktserie for de mindste. Jeg er ikke helt sikker på de er landet i butikkerne endnu, hvis ikke burde de være lige om hjørnet. Klodserne har fået de mest fantastiske farver og man bliver super glad af at se på det. Der er også klodser i nye forme, så man kan bygge en masse ting. Vi har især bygget dyr herhjemme.

Vi var også så heldige, at få en pakke af det nye LEGO med hjem. Så pigerne herhjeme skulle da straks afprøve det.

Petrine vil hellere lege med pappet 😀

Man kan sørme også bruge den som telefon “Hallo, hallo!”

Vigga er meget koncentreret – LEGO er bare det bedste!

Share:

4 Comments

 1. januar 11, 2013 / 10:53 pm

  sikke nogle lækre farver det har fået 🙂 sikke heldig du har været at kunne komme med til sådan et arrangement 🙂 bare det var mig 🙂

  • januar 12, 2013 / 10:11 pm

   Super lækre farver!

 2. januar 12, 2013 / 5:10 pm

  Det nye Duplo ser SÅ lækkert ud! Jeg arbejder ind i mellem i en BR-butik, og vi fik det hjem i torsdags.. Og jeg er virkelig positivt over de nye initiativer, Lego har taget med bl.a. de nye former og farver 🙂

  • januar 12, 2013 / 10:13 pm

   Jeg er helt enig. Vi har også allerede besluttet, herhjemme, at Vigga skal have de andre pakker også. Dette er på trods af hun hun allerede har 3 store kasser med forskelligt Duplo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.