En tur på legepladsen

Vigga er nu ved at være så stor, at hun rent faktisk får noget ud af at være på legeplads. Tidligere har en lille gyngetur været skøn, men så skulle vi også hjem. Nu kan vi både, gynge, rutsche og lege i sandkasse og tage hjem uden hun bliver overtræt eller falder i søvn. Det er super hyggeligt og man kan virkelig se, at hun nyder at komme ud og lege.
Ude i vores gang har vi en lille bænk, hvor hendes overtøj ligger. Hun er begyndt, ofte, at kravle derud og komme slæbende med diverse ting for at vise “nu skal vi altså ud, mor”. Hun er så kær og sød, altså!  

Share:

2 Comments

  1. januar 29, 2013 / 9:23 pm

    Åh å hyggeligt med legeplads tur. Nu hvor min datter er 3½ “slapper man jo nærmest af” når man er på legepladsen….man skal jo ikke længere holde hende for balancen eller holde i hånd op af trapper (selvom man kan savne det lidt, ind imellem) så NYDER jeg at sidde og kigge på hende – hvordan hun omgås andre børn – det ser ud til at ha været en skøn tur for lille Vigga ;O)

  2. januar 30, 2013 / 7:26 am

    Hvor er hun sød:-) Vores lille Carla er også begyndt at hente sine støvler og gå hen og sætte sig på trappen i entréen og så siger hun “gå!” – dejligt at de så gerne vil ud.
    K.h.
    Christina