Jeg er her endnu

Jeg har ikke været særlig aktiv, her op bloggen, den sidste uges tid. Dette er der en ganske god grund til. Min barsel er slut og jeg er tilbage på mit studie.

Jeg blev sygemeldt midt i 1. semester og har derfor besluttet at jeg ville starte forfra. Denne beslutning tog jeg udfra, at det var vigtigt at blive en del af en ny klasse fra start af og ikke dumpe ind 5 måneder efter. Det vil sige at vi er i gang med intro-ugerne og jeg må sige at det er temmelig kedsomemmeligt. Jeg kan jo sagtens finde rundt på skolen, ved hvem man skal kontakte ved de forskellige problemstillinger osv, osv. Men sådan er det og det varer jo heldigvis kun lidt uger. Jeg glæder mig super meget til at komme i gang med undervisningen igen og vi starter selvfølgelig ud med pædagogik.

Det har været lidt hårdt at være væk fra Vigga. Hvis vi ser bort fra nætterne på neonantal, så var mandag den dag jeg, nogensinde, har været længst væk fra hende. Hun var savnet men det var til at overleve. Men også kun liiige 😉

I dag var savnet dog rigtig slemt, men var heldigvis tidligt hjemme så vi fik en masse timer sammen.

Det er ikke mange billeder vi (Ea ;-)) har fået taget denne uge. Men i skal da lige have en “ugen i billeder” 🙂

Lidt søndagshygge skal der til 😀

Vores ellers så forsigtige Vigga er ved at blive noget af en vågepels

To bavianer har fundet “lidt” tøj at lege med

Vores søde nabo kom med lagkage til os – haps!

Der er vidst en som glæder sig til sommer og sol 😀

Det er måske ikke SÅ tydeligt, men Petrine har lært at gå – jubiii 😀

Tager sig lige en slapper i sækkestolen 

Share:

2 Comments

 1. februar 8, 2013 / 7:10 am

  pøj pøj med studiet.. kan godt huske savnet fra jeg selv startede op igen 🙂
  og fiiiine Vigga. hun er altså bare så skøn.

  de der hylder hun har til bøger, hvor er de fra? jeg er stadig igsng med at ordne Lauras værelse og de kunne være et godt alternativ til den tallerkenrække heg ellers havde i tankerne.

  knus

 2. februar 8, 2013 / 12:33 pm

  Søde søde unger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.