Så sker det noget

Vigga er jo blevet 14 måneder og hun går ikke endnu. Hun har slet ikke været interesseret i det med, at tage skridt. Hun har i mange måneder kunne rejse sig op af ting og stå og lege. For et par måneder siden begyndte hun da også at gå langs møblerne, men det er ikke det som hun har gjort sig mest i.

Pludselig i sidste uge stod hun bare selv, uden at holde ved noget. Det er helt vildt. Nu kan hun stå selv med lidt legetøj i hænderne bukke sig ned og efter legetøj i kassen og stadig holde balancen selv. Derudover er hun begyndt at gå rigtig meget. Dog med støtte. Jeg er super lykkelig, da jeg måske var ved at blive liiidt bekymret. Ikke over at hun ikke ville gå, men over at hun ikke havde interessen i det. Men det må man sige hun har nu og det er bare skønt 🙂

Share:

6 Comments

 1. februar 23, 2013 / 6:43 pm

  Hvor er det skønt 😉 Nogle børn gør jo bare ikke tingene før de kan det næste 100 procent 😉 Hvis du har lyst så kig forbi mig: http://vitasmor2012.blogspot.dk/

  • februar 25, 2013 / 6:20 pm

   Vigga er uden tvivl én af de slags børn 🙂

   -Jeg tager et kig

 2. februar 23, 2013 / 7:02 pm

  Hvor skønt! Husker selv hvor stort det var dengang Aya selv stod 😉

 3. Anonymous
  februar 23, 2013 / 8:03 pm

  Vores datter gik først da hun var 18 mdr. Jeg var som sådan ikke nervøs, men undrede mig da lidt da storebror gik ugen inden han fyldte et år. Men i dag går de lige godt : ) : )
  Min datter havde samme bukser på idag… Jeg måtte osse smile af hendes ‘dunk’ over linningen. Det er fandme for nuttet : )
  Kh. Sofie

 4. februar 24, 2013 / 8:52 pm

  Hvor er hun bare dygtig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.