BOBO CHOSES SS13

Den nye kollektion fra Bobo Choses er, intet mindre end, fantastisk! Jeg elsker deres print. Det er originalt og man bliver så glad af, at se på det. Jeg har allerede udset mig en masse, som Vigga skal have til sommer. Jeg har ikke turde købe det endnu da jeg er lidt usikker på, hvilken størrelse hun skal have. Men nøj, hvor jeg glæder mig til at shoppe. Jeg er så heldig at min lokale børnetøjsbutik sælger dette mærke og, hver gang jeg passerer deres vindue kan jeg lige savle en smule over det 😉

Jeg kan rigtig godt lide at det er unisex. Jeg synes ikke at det skriger, hverken dreng eller pige. Her har jeg valgt lidt af mine favoritter ud.

Share:

3 Comments

 1. Anonymous
  februar 24, 2013 / 11:25 am

  Nej, nej, nej : )
  Uhhh hvor er det fint. Desværre er min datter midt i hæslig, hæslig, hæslig lyserød prinsesse-fase (der gudskelov indbefatter leo-print ;)) så hun ville nægte stort set det hele! Måske kunne hun marcheres i stropkjole med æbler, men der er så mange fine ting : (
  Og min søn er for stor (eller er jeg blind? Han bruger 140) – han går ellers i hvad som helst (stadigvæk…)
  Kh. Sofie

  • februar 25, 2013 / 6:20 pm

   Åh Gud. Jeg frygter virkelig den periode med Vigga. Jeg tror ikke jeg vil være så god til den, da jeg aldrig selv har været en prinsesse pige. Så Ea bliver nok nødt til, at overtage tøj-indkøbet til den tid. Så kan jeg i det mindste sige “Ja, det ikke mig som har købt det” 😉

   Det er ikke fordi jeg skal kalde dig blind. Men på deres egen hjemmeside går det op til den str. som hedder 8-9 år 🙂 Så der er håb for at få lidt Bobo Choses hjem i klædeskabet 🙂

 2. Anonymous
  februar 25, 2013 / 11:46 pm

  Har heller aldrig gjort det i den slags gevandter – men bare rolig: de unge damer (hun er 5) guider benhårdt, så selv totalt uvidende forældre kan være med… ; )
  Eller; jeg insisterer på at styre lidt – og lader hende vinde et par kampe = prinsesse- underbukser, men ikke pink bluse med Rapunzel/kitty print ; )
  Men ja… Good luck! Her er selv vinterstøvlerne guld i år. : )