Hvordan jeg holder min hud så pæn

Okay, okay. Den er her nu. I spørger og spørger: “Louise, hvordan holder du din hud så pæn?”. Min ultimative guide til en pæn og sund hud.

Jeg kan godt forstå, at i spørger. Jeg er jo lige fyldt 30 og ærligt – min hud er spotless. Egentlig er jeg nok beriget med en god hud fra naturens side, men det er jo vigtigt at pleje og vedligeholde den. Personligt plejer jeg den helst 3 gange om dagen. Minimum. Hvis jeg skal ud så lidt oftere.

I har været helt vilde efter at få mærket på mine hudplejeprodukter og let me tell you… Jeg burger faktisk kun ét!!! Vildt, ikke?
Jeg har fundet det perfekte produkt og det er:

    • Billigt
    • Sundt
    • Fuldstændig uden kemi – ja, man kan faktisk indtage det. Win-win
    • Nemt at få fat i
    • En naturlig cleanser

Jeg tror faktisk, at i bliver overraskede og vil sige “hvorfor har jeg ALDRIG tænkt på det?”. Jeg vil ikke engang skrive, hvad det er (jeg vil jo helst gerne betales for reklame), så jeg har blot taget et billede.

 

Nu hvor vi er i gang med mine bedste beauty tips, så er her lige et billede af mine resterende skønhedsprodukter på badeværelset. Hvis denne guide får god respons, så vil jeg helt sikkert lave endnu en. Måske vi kunne tale om, hvordan jeg holder mine tænder så hvide eller hvordan jeg plejer mit hår?

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *