Skal bloggen skifte navn?

Jeg startede denne blog ret spontant. Jeg havde ingen forventninger om, at andre end familie, venner og bekendte ville læse med. Dem regnede jeg ikke engang voldsomt meget med. Jeg vidste at jeg ville skrive en masse om Vigga og at bloggen skulle indeholde hendes navn – og så var regnbuebarnetvigga jo perfekt- for det er jo netop hvad hun er.

Bloggen omhandler i høj grad Vigga, men den handler også om alt mulig andet. Hun ved godt at jeg har en blog og hvad den hedder og hun ved også godt at jeg skriver om hende og vores familie. Det har hun det rigtig fint med. Hun beder mig også ofte om at ligge alt mulig op og det sker da også på instagram. Jeg tror sgu vi har fået en kommende mini youtuber.

Nå, men jeg har i hvert fald været meget i tvivl om, om jeg skulle skifte bloggens navn. Jeg har ikke fundet nogle super gode alternativer og faktisk vil det være en dårlig idé på flere måder. Jeg ville miste meget trafik og bloggens værdi ville blive langt mindre. Jeg har jo blogget on/off de sidste mange år og mange af mine indlæg ligger jo derude og trækker trafik – også selvom jeg ikke blogger.

Jeg har inde i mit hoved skabt en idé om, at mange synes at min blognavn var lidt fjollet. Don’t ask me why. Derfor blev jeg meget overrasket, da jeg forleden dag lavede en afstemning på instagram om hvorvidt jeg skulle skifte bloggens navn. Der var overvældende stemning for, at jeg faktisk skal BEHOLDE bloggens navn. Så det har jeg faktisk besluttet mig for at gøre. Det er helt klart den nemmeste løsning for mig – og jeg elsker nemme løsninger 😉
Måske beholder jeg det ikke for evigt, men lige nu føler jeg klart at det er den rigtige beslutning.

Skal bloggen skifte navn?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *