Just keep swimming, just keep swimming, swimming, swimming

Vigga er en rigtig vandhund og vi har været rigtig gode til at komme i svømmehallen. Desværre har det de sidste måneder stået ret stille. Det er rigtig ærgerligt og rigtig dårligt af mig nu, hvor hun elsker det. Så nu skal vi afsted igen. Jeg prøvede derfor Viggas svømmebukser på hende i går og de synger altså på sidste vers. Forresten gik hun hendes første skridt i går, i ført svømmebukserne 😀
Nå, men jeg har lige bestilt nogle nye. Jeg var så heldig at finde dem her og så spare man endda en lille smule 😉

I DGI byen må man ikke bruge badebleer og vi skal derfor have badebukser. Jeg har altid brugt dem fra Småfolk og vi har været rigtig glade for dem. Disse er fra den nye kollektion og jeg synes de er fantastisk fine. Nu krydser jeg blot fingre for, at de når frem til tirsdag 🙂

Share:

2 Comments

 1. marts 5, 2013 / 8:08 am

  De er bare så fine ! Har selv et par i blå til Victor. Vi er også så dårlige til at komme afsted til babysvømning. Men åh…det er så omstændigt i forhold til de 15 minutter man er i vandet..men hvad gør man ikke for et lille smil 🙂

  Christina & Victor
  Vildbassen.blogspot.dk

  • marts 5, 2013 / 11:06 am

   Det er meget omstændigt, ja. Vigga har også været meget syg og så går det også i stå. Vi var afsted i dag og selvom det “kun” er et par måneder siden sidst, så var hun meget utryg og klamrede sig til mig. Jeg fandt dog en vandkande, som vi kunne lege med og det hjalp en smule 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *