Sprutte-indsamling

Der er i øjeblikket en sprutte-indsamling i gang, til for tidlig fødte børn. Det er et fantastisk intiativ og jeg vil enormt gerne hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring det. Sprutterne skal give tryghed til de små i kuvøserne og med deres lange arme er de perfekte, så de små kan gribe om dem. Jeg ville selv ønske, at vi havde haft en lille sprutte til Vigga som kunne give hende lidt tryghed nu, hvor vi var nødt til at forlade hende om natten.

Jeg vil forsøge, at lokke min mormor til at hækle nogen og tror sørme jeg selv vil kaste mig ud i projektet også. Det er, da i hvert fald en god undskyldning for at lære, at hækle 🙂

Hvis i kan hækle eller har lyst til at lære det, så håber jeg i kunne tænke jer at støtte et fantastisk projekt. I kan læse alt om det her og her.

God fornøjelse 


Share:

4 Comments

 1. marts 7, 2013 / 8:56 pm

  Jeg synes du skal kaste dig ud i det! 🙂 Garnstudio og drops har en masse fantastisk videoer hvor de viser hvordan man hækler de forskellige masker. og sprutten består primært af fastmasker, der er den nemmeste form for maske at hækle 🙂

  Udover det så synes jeg også, at det er et fantastisk initiativ. Er selv næsten færdig med min sprutte nr 2 🙂

  • marts 8, 2013 / 12:31 pm

   Tusind tak for info. Jeg vil smutte ned og købe garn og hæklenål om lidt. Min mormor kommer nemlig på besøg i dag og så kan jeg jo liiige få lidt hjælp til at komme i gang 😉

   Hvor er det bare dejligt, at du skal lyst til at støtte projektet 🙂

 2. marts 7, 2013 / 9:02 pm

  Ja det er en super duber indsamling og jeg står for dem til Herlev neonatal afdeling;0)

  • marts 8, 2013 / 12:35 pm

   Super fedt! Jeg har set at de har åbnet for indsamling til Hvidovre, så jeg tror min sprutte må gå dertil. Det er jo der Vigga er født 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *