Hjælp med at bekæmpe homofobi i børnehøjde!

Stine Josefine Dige og illustrator Maria Tran Larsen arbejder på en ny børnebog i serien om drengen Niller Pilfinger, der vokser op med to mødre. 2′eren bliver, i følge dem selv, meget bedre, mere mangfoldig, mere farverig og bare flottere – OG derfor også dyrere. De har derfor oprettet en crowd-funding-kampange som kan findes lige her
Det er et super godt projekt og det betyder rigtig meget for børn som Vigga. Antallet af regnbuefamilier vokser og det er så vigtigt, at vi får normaliseret vores familietype og Niller Pilfinger er et vigtigt redskab i forhold til dette.
Share:

6 Comments

 1. marts 10, 2013 / 7:43 pm

  Hvor er det fedt! Håber den bliver udgivet. Så skal vi helt sikkert ha’ den herhjemme. Synes der mangler flere bøger om dette!

 2. marts 10, 2013 / 8:41 pm

  Ja det er genialt!

 3. marts 11, 2013 / 9:05 am

  Fedt! Men burde der ikke også komme en bog som handler om et barn med to fædre. Dem må man formode at der også kommer flere af med tiden 🙂

 4. Anonymous
  marts 12, 2013 / 10:03 pm

  Glimrende tiltag men er børn overhovedet homofobe? Vi snakkede faktisk om det her til aften da ungerne netop havde set et program om en familie med tre unger og to mødre. Vores børn reagerede overhovedet ikke på familiekonstruktionen. Det var en vældig gennemsnitlig københavnerfamilie meget lig deres egen og dem de er vant til at komme i. Med nogle voksne der var søde, nærværende, læste historie og lavede mad… Til sidst sagde den store (8 år): hvorfor skal man se dem her? Var lige ved at kaste mig ud i lang belærende kommentar, da lillesøster (5 år) svarede: det kan være det er fordi de har tvillinger?!

  • Anonymous
   marts 12, 2013 / 10:04 pm

   Kh. Sofie

 5. Basta
  august 27, 2013 / 12:15 pm

  Min dreng har to bedstefædre. Det er der ikke blevet reageret på en eneste gang, selvom de ofte har deres gang i institutionen (ugentligt), og der også hænger billeder af dem på “familiehuset” i institutionen.

  Til gengæld har et barn spurgt, hvordan det kan være, at han bor sammen med både sin mor og sin far. Det er altså – i hvert fald i dette barns øjne – mere underligt ikke at være skilsmissebarn.

  Jeg er gravid nu og læste for nyligt en bog for min søn, der handlede om, hvor babyer kommer fra. Der var så også et afsnit om forelskelse, hvor der blandt andet stod, at en mand og en mand og en dame og en dame også kunne elske hinanden og få børn sammen. Det synes min søn var et enormt underligt afsnit, for det er da en selvfølge. “Jeg elsker også min far” sagde han, meget uforstående overfor, at det skulle være noget særligt at elske en af samme køn.

  Så nej, jeg tror ikke, at børn kan være homofobe (det er heller ikke min egen oplevelse som i dag voksent regnbuebarn). Men børns forældre kan sagtens være det.