Vandmelon is

Wow et lækkert vejr de sidste uger har budt på. Heldigvis var mine nye isforme fra Pulito allerede ankommet og vi har derfor haft forfriskende, og selvfølgelig iskolde, vandmelon is stående i fryseren.

Jeg er ikke vanvittig vild med is og slet ikke dem som man selv laver. Ærlig snak. Skal jeg absolut spise is fortrækker jeg nok mest en softice… eller Ismageriet. Disse blev jeg dog positivt overrasket over. De er ret lækre på disse varme sommerdage.

Vi lavede dem ret meget på gefühl og jeg havde læst mig frem til, at det var en god idé at komme en smule sødme i a la sirup.

Sådan gjorde vi

Vi blendede:
1/2 vandmelon skåret i stykker
ca. 300 gram friske jordbær
1 spsk sirup

Man kan sagtens varriere det efter smag. Men denne sammensætning blev, for os, udemærket. Den passede også nogenlunde til vores 6 isforme, som er rimelig store.

Vandmelon is

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.