Næsten klar til cykeltur

Okay, næsten er en smule overdrevet. Der er et lille stykke vej endnu, men det kan forhåbentlig hurtig ordnes. I dag har jeg i hvert fald købt en cykelstol til Vigga. Jeg havde set mig lun på en Yepp cykelstol, som sidder på cyklens front. Vi bor jo i København og trafikken er temmelig heftig, hvor vi bor. Derfor ville jeg rigtig gerne have hende foran – det føles på en eller anden måde mere trygt for mig. Jeg har flere gange forsøgt, at finde cykelstolen brugt men det har været tæt på umuligt. Men i dag var der gevinst. Annoncen blev lagt op til formiddag og Viggas oldemor, Vigga og jeg kørte til Hvidovre og hentede den ved 16-tiden.

Det er ved at være pænt længe siden jeg sidst brugte min cykel (læs. før jeg blev gravid). Jeg husker noget om at den ene pedal drillede lidt, så den skal måske lige en tur til cykelhandleren. Derudover skal Vigga og jeg lige have en cykelhjelm. Jeg har aldrig brugt hjelm, men jeg kan jo ikke forlange at Vigga skal have en på, hvis jeg ikke selv skal. Jeg føler også et større ansvar og har mere lyst til at passe godt på mig selv nu, hvor jeg er nogen forælder. Kender i det?

Jeg glæder mig virkelig til, at komme ud og cykle med Vigga. Så jeg må se og få ordnet alle de praktiske ting snarest. Nå ja, og så må været altså godt lige arte sig. Det er nu lidt sjovere at cykle i forårsvejr end hård vind og snestorm.

Share:

9 Comments

 1. marts 17, 2013 / 6:38 pm

  Ej, det er virkelig smart, at den sidder der. Jeg har en lille drøm om at cykle rundt i Silkeborg her til sommer, måske vi skulle kigge på sådan en der?

  • marts 17, 2013 / 6:43 pm

   Ja, det synes jeg altså også. Jeg vidste slet ikke, at denne model eksisterede før min svigerinde købe én lignede (af mærket bobike). Jeg synes dog, at denne model er lidt pænere og virker mere solid.
   Eneste minus er at den er temmelig lille. Barnet vokser hurtigere ud af den. Den går til 18 kg men jeg regner med, at Vigga skal bruge den til hun er omkring 2 år.

 2. marts 17, 2013 / 7:59 pm

  Den er også den cykelstol, der har fået bedst karakterer i TÆNK test. men den eneste ulæmpe ved stole der sidder foran på cyklen er, at børnene får vind og vejr lige i hovedet, hvorimod de er lidt i læ af mor bag på cyklen. men man kan vist få en skærm, som kan give lidt læ foran på cyklen.
  Jeg er også på udkig efter en brugt til Oliver, men som du skriver, så er de ikke til at opdrive – især ikke i jylland. 🙂

  • marts 17, 2013 / 8:07 pm

   Jamen det vidste jeg slet ikke. Så er jeg bare endnu mere glad for, at jeg fik fat i den 😀
   Du har helt ret med vind. Jeg ville også helst have haft med skærm. Nu skal vi lige ud på en prøvetur eller to og se om hun kan lide det. Hvis det hitter så investerer jeg nok også i en skærm 🙂

   Nej. Det kan jeg godt se bliver en halvumulig opgave. Gad vide, hvorfor der er så få af dem til salg? Alle her i København har nærmest Yepp.

 3. marts 17, 2013 / 8:06 pm

  Vi har en Yepp, men til at sætte bag på. Den blev valgt fordi, jeg synes, at den er meget pænere end mange andre cykelstole.

  Held og lykke med cykelhjelmejagten.

 4. marts 17, 2013 / 8:48 pm

  Ej, hvor smart. Den er jeg da lidt lun på – og har det ligesom dig. Jeg må også til at få fundet (den ubrugte) cykelhjelmen ud af skabet…

 5. Anonymous
  marts 17, 2013 / 9:02 pm

  Den er super-fed! Og hyggeligt med at hende foran. Vores datter elsker at sidde foran på min mands cykel – man ser så meget bedre : )
  Mht hjelm bruger både mig og ungerne hjelm. Min mand gør ikke. Men jeg vil sige at jeg sagtens kan forlange at børnene har deres på selvom jeg ikke lige har. Der er forskellige regler for børn og voksne : )
  Men jeg bruger min hjelm meget – Fog jeg kan sagtens genkende den der med at passe på sig selv! Og hjelme redder altså liv.
  Kh. Sofie

 6. marts 17, 2013 / 10:29 pm

  Jeg skal også igang med at lede efter en cykelstol til min cykel… og have både sønnens og min cykel tjekket igennem…
  Så er det lækkert med en søster der er cykelsmed!

 7. marts 20, 2013 / 11:58 am

  Vi har også YEPP stolen – bare til bagpå .. Det er den bedste stol og så har den tilmed vundet i TÆNK ..
  Jeg vidste ikke at man kunne få den til foran – den tror jeg H skal ha´ til sin cykel 🙂
  /Nina – sophiavandasverden.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.