Fredag og afslapning på programmet

Fredag er en smule hellig for vores familie. Vi laver helst ikke planer, da vi fejrer den kommende weekend. Vi er alle trætte, trænger til at slappe af og bare nyde hinandens selskab. Vi laver som oftest meget nem mad; gerne hjemmelavet pizza eller en tomatsuppe fra Mou. Vi spiser stort set altid i sofaen og ser gerne noget sammen i fjernsynet.

I går var vores fredag lidt anderledes – dog stadig hellig. Det var som om at Mou suppe og fjernsyn ikke rigtig passede til de 26 grader der nu var udenfor.

Derfor startede vi fredagen med at gå ned i den lokale slikbutik for at blande slik til Vigga. Vi har en fast aftale om, at hun kan blande for 10 kroner hver fredag. Ea blev hjemme og ryddede op efter dagplejen, så var det ligesom overstået.
Derefter gik vi ned på en café fik lidt aftensmad, læste bog, gyngede og tog hjem til fredagsslikket.

For noget tid siden så vi Harry Potter med Vigga og hun elskede det. Derfor har jeg lånt et LEGO Harry Potter spil, på biblioteket til vores playstation, og det hyggede vi os med indtil sengetid.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.