Fastelavn

I søndags var det jo fastelavn og eftersom Vigga ikke går i vuggestue måtte vi selv på jagt efter et arrangement. Jeg skulle desværre arbejde og regnede derfor ikke med at jeg kunne deltage i noget. Ea besluttede derfor at tage til fastelavnsridning sammen med Vigga, da det forgik i vores lokalområde – desuden er Vigga VILD med heste 🙂
Jeg var så, så heldig at blive sluppet løs før tid og oveni var arrangement forsinket. Derfor var jeg så heldig at nå at se Vigga ride på Pony og slå katten og tønden sammen med hende. Sådanne stunder betyder virkelig meget for mig og jeg er så ked af at gå glip af det. 
Vigga havde en dejlig dag og nød det virkelig til fulde. Hun skulle selvfølgelig have 3 rideture og stod gerne i kø igen og igen. Desuden så snakkede vi lige med rideskolen som stod for ponyridningen og de fortalte at Vigga allerede kan starte til ridning ude hos dem. Så når vejret bliver lidt bedre vil vi uden tvivl tilmelde hende. Jeg er sikker på at det vil bringe hende stor glæde for hun er virkelig glad for dyr….
Havde i en god fastelavn?

Share:

2 Comments

  1. marts 5, 2014 / 6:55 pm

    Nårh – en sød lille pony-prinsesse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.