Bloglovin’

Jeg har observeret, at der her i blogland florerer rygter, som siger at google friend connect lukker. Jeg har forsøgt at google mig frem til det og har ikke kunne finde bevis på dette. Men alle opfordrer deres læsere til, at følge dem via bloglovin’. Om google friend connect lukker eller ej, så vil jeg også opfordre jer til at følge min blog via bloglovin’. Det er nemlig et genialt koncept og det er rigtig let og hurtigt at få adgang til alle sine favoritblogs. De har nemlig en app til både mobil og Ipad, hvor man meget hurtigt kan få overblik og et glimt over alle de nyeste indlæg på de blogs man følger. Det kræver blot at man opretter en profil og det kræver ikke nogen særlig e-mail konto, som ved google friend connect.

I kan følge denne blog ved at klikke på nedenstående billede 🙂

Follow on Bloglovin
Share:

2 Comments

  1. marts 22, 2013 / 11:30 pm

    Det er vist også kun google reader der lukker og ikke friend connect 🙂

    Men vil give dig ret med bloglovin 🙂

    • marts 23, 2013 / 2:32 pm

      Ja det er netop google reader – men i følge diverse blogs ryger friend connect muligvis med i faldet. Men jeg tror nu ikke helt selv, at det forsvinder 🙂