Ny seng til Vigga

Ny lejlighed er lig nye møbler. En af de første ting på dagsordnen er, at Vigga skal have sin egen seng. Hun havde en Kili seng fra Sebra da hun var mindre, men brugte den aldrig. Hun sov middagslur i den et par gange og det var det. Derfor solgte vi den og så har hun bare fået lov at sove hos os. Men nu får hun jo sit helt eget værelse og jeg tænker vi så småt kan begynde at øve, at hun skal sove i sin egen seng. Hun kan i hvert fald starte der og så rykke videre hen af aftnen eller natten. Nu må vi se. Men første skridt er i hvert fald, at hun får den skide seng.

Jeg har kigget på alt muligt. Jeg kan i det hele taget ose rundt på nettet, i lang tid, uden at tage en beslutning om noget som helst. Vigga er jo ret lang, så det skal være en seng i voksen længde eller næsten i hvert fald. Hun vil helst selv have en høj seng. Vi måtte dog lige snakke om, at vi måske ikke så godt kunne ligge deroppe og læse med hende. Så ombestemte hun sig og vil hellere have en lav. Jeg heller nok mest til en lav, men kan sagtens se det sjove i en høj. Der er stadig lidt tid til at beslutte sig, men de fire nedenstående kunne være rigtig gode bud på hendes kommende seng.

 

Ny seng til Vigga

 1. Hoppekids mellemhøj seng // 2. Flexa trendy halvhøj seng // 3. Oliver Furniture i eg // 4. Flexa play børneseng 

– Indlægget indeholder affiliate-links –

Share:

4 Comments

 1. Kathrissen
  april 15, 2017 / 7:43 pm

  Vi har en højseng fra Et Hjem i 90×200 til vores store dreng på 4 – han elsker at sove i højsengen og nedenunder har vi lavet en hyggehule med en madras, puder og en Happy Lights-kæde hvor vi læser godnathistorie 🙂 Så det kan være en måde at løse det på.

  • Louise
   Forfatter
   april 23, 2017 / 8:39 pm

   Vi var ude og kigge på senge i dag. Hun prøvede Flexa Play, men vi kunne hurtigt se hvor det bar hen; hun hoppede fra den ene høje seng til den anden. Vi ender sikkert ud i noget hulehygge også. Jeg kigger lige på den som i har. Kender ikke mærket 🙂

 2. Maja
  april 19, 2017 / 7:09 pm

  Vi elsker vores flexa 🙂

  • Louise
   Forfatter
   april 23, 2017 / 8:37 pm

   Hvilken en har i? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.