Børneloppen

Sidste tirsdag besluttede vi os for, at booke en stand hos Børneloppen i Valby. Hvis jeg kort skal ridse konceptet op så booker man en stand, for en kortere eller længere periode, finder ungernes gamle tøj og legetøj frem og laver prismærker til det på børneloppens hjemmeside. Så kører man tingene derud, får printet sine prismærker ud, påsætter dem tøjet og opsætter tingene på sin stand. Herefter passer det hele egentlig rimelig meget sig selv. Der står personale i børneloppen, som varetager salgene for en. Det er faktisk ret smart.

Som skrevet besluttede vi sidste tirsdag at booke en stand fra onsdag af. Vi havde rimelig mange ting og brugte nok en 3-4 timer på, at finde frem og lave prismærker. Onsdag kørte vi derud og jeg tror det tog os ca. 1,5 time før alt var prismærket og sat op. Men det var faktisk meget hyggeligt at lave standen.

Vi havde tøj med fra str. 50-122. Mindst i de små størrelser og mest i de større. Mærkerne var meget blandet og der var alt fra H&M til Mini Rodini. Vi havde også en del legetøj med, som Vigga stort set aldrig have brugt.

I dag efter 6 dage tog vi vores ting ned. Vi kan nemlig ikke nå derud i morgen efter arbejde. Vi har solgt for 1635 kroner og efter børneloppens kommission 1389.75 kroner – hvilket jeg synes er udemærket på 6 dage. Vi har ca. solgt 1/3 af vores ting. Vi har mistet en dots kjole fra Soft gallery derude, som jeg havde sat til 100 kroner. Om den er blevet stjålet eller ligger på en anden stand aner jeg ikke. Men det er i hvert fald ærgerligt. Særligt når man som jeg har en del affektionsværdi over for sit barns tøj.
Der ligger tyverialarmer derude, men vi valgte ikke at benytte dem. En anden gang vil jeg nok sætte dem i det lidt “dyrere” tøj.

Vi solgte stort set alt Vigga legetøj. Det røg forholdsvist hurtigt. Det var også i meget pæn stand, men jeg havde faktisk ikke troet at legetøj røg så hurtigt. Derudover solgte vi ekstremt meget H&M tøj – hvilket også overraskede mig – særligt i de store størrelser.
Man kan på deres hjemmeside løbende tjekke, hvad man får solgt og dermed hvad man tjener. Jeg har ligget syg de fleste af dagene og må sige, at jeg har trykket på refresh knappen maaaaange gange. Det er ret sjovt at følge med i hvad man får solgt.

Vi har virkelig haft en god oplevelse derude. Personalet er meget venlige og hjælpsomme og jeg kan klart anbefale Børneloppen til alle dem som har spurgt ind til det igennem ugen.

børneloppen

 

Share:

4 Comments

 1. Helle Rønnow
  februar 21, 2017 / 7:05 pm

  Fedt koncept og dejligt I fik solgt en masse, men øv med Soft Gallery kjolen. Det var jo lige den jeg skulle have købt.

  • Louise
   Forfatter
   februar 22, 2017 / 6:40 pm

   Rigtig ærgerligt, Helle. Jeg tænkte godt på dig. Måske den dukker op igen 🙂

 2. februar 21, 2017 / 10:26 pm

  Vi skal nok holde øje med kjolen, og håber i vil kigge forbi vores Lost&Found (hvor vi stiller varer hvor prismærket er faldet af) hvis i er i nærheden en dag. Heldigvis bliver de fleste forsvundne ting fundet hos en anden stand, men vi ser selvfølgelig gerne at vores tyverialarmer bliver brugt for sikkerheds skyld 🙂

  Tak for denne gang og håber vi ses snart igen 🙂

  Mange hilsener,
  Johanna

  • Louise
   Forfatter
   februar 22, 2017 / 6:43 pm

   Hej Johanna.

   Det er rigtig pænt af jer. Jeg var en tur ovre og runde lost and found og fandt Spiderman, men så ikke kjolen. Men på det tidspunkt var jeg heller ikke bevidst om at den manglede. Vi kommer fordi en tur snart igen – det kan jo være man fandt lidt gode sager. Vi har også booket stand igen i Maj 🙂
   Vi ses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.