Påske”æg”

Hold nu op, hvor mange af mine indlæg handler om påsken. Nå men… Vigga er virkelig blevet forkælet her i påsken – man skulle næææsten tro hun havde fødselsdag eller lignede. Vi har ikke selv fået købt noget til hende, men eftersom hun er blevet overøset med gaver så tror jeg altså bare vi dropper det i år. Det kan åbenbart betale sig, at sende gækkebreve ud. Tror jeg selv må benytte mig af det næste år….. Jeg vil også have gaver! 😉

Hun har fået Rasmus Klump badehåndklæde, Dantoy Scooter, Fisher Price kasseapparat, 3 puslespil, kridt og en bold.

I går var min mormor og jeg en tur på loppemarked i valbyhallen. Det var ikke fordi der var de vilde fund, men vi fandt en kasse fyldt med gammel Brio tog og det købte min mormor lige til Vigga som et ekstra påske”æg”. Jeg har siddet og vasket det af her til aften og det er super fedt. Det er gammelt og noget af malingen er skallet af hist og her, men jeg synes virkelig det har sin charme.
Vi har selv noget af det nye men det kan jo sagtens kombineres, så det er skønt.

Det er meget svært at se dem, men de klodser som ligger øverst til venstre – er der nogen, som ved om de også høre til BRIO?
Der var over 30 toge og biler med
En masse forskelligt – skibe, skinner, stoppesteder og bomme

Share:

2 Comments

  1. april 1, 2013 / 8:19 am

    Du kan jo sagtens male de gamle skibe osv, så det har sin egen charme 🙂 God påske.

  2. april 1, 2013 / 9:31 am

    Sikke en lækker samling Brio! Er de små “klodser” ikke til at sætte omkring togbanerne? Altså fx som telefonbokse, lygtepæle osv.? Sådan nogle kan jeg i hvert fald huske, at der hørte til min togbane, da jeg var barn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.