Bloggens bedste

Jeg har ikke blogget længe. Jeg har heller ikke savnet det længe. Pludselig savnede jeg det og nu sidder jeg her og skriver. Skiver ligesom så mange andre gange før – for jeg har skrevet meget i løbet af de sidste 5 år. Det jeg får skrevet ned er sjældent lige godt, lige interessant eller lige personligt. Noget er det dog blevet til igennem årene og jeg har fundet nogle af de bedste frem. Måske man er helt ny læser eller har lyst til at genlæse nogle af de gamle indlæg. Nedenstårende er i hvert fald et udvalg af de indlæg, hvor man kommer tættest ind på både Ea og jeg.

VIGGAS VEJ TIL VERDEN
HVORFOR MOR OG MAMA?!
OM DENGANG VIGGA FIK RS-VIRUS #1
OM DENGANG VIGGA FIK RS-VIRUS #2
OM AT VÆRE MAMA – MEDMOR, DEN “ANDEN” MOR (EAS BERETNING)
NOGET OM AMNING OG LANGTIDSAMNING
GI’ LIVET VIDERE – VILJAS HISTORIE

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.