En 5-årigs fødselsdagsønsker

En 5-årigs fødselsdagsønsker er ikke sådan lige til. For hvis det umiddelbart stod til Vigga, så ønskede hun sig omtrent alt i verden. Man skal spørge hende i det helt rette øjeblik for, at blive sporet helt ind på hvad det egentlig er hun ønsker sig. Første gang vi talte om det, sagde hun at hun ikke ønskede sig legetøj da hun alligevel ikke legede med det. Og det må vi give hende ret i. Hun leger meget, meget sjældent med det legetøj hun har. Taget dette i betragtning har hun også alt for meget legetøj. Derfor har vi, i samråd med Vigga, forsøgt at få skriblet nogle ting ned som hun rent faktisk mangler og ville få glæde af.

Forresten er Viggas nyeste påfund, at hun ønsker sig et wildcard til Tivoli. Jeg troede det var sådan en ting vi skulle punge ud til når hun blev måske 15 og ikke 5. Men der kan man bare se. Hvilken 5-årig ville også sige nej til muligheden for, at komme i Tivoli og prøve løs så ofte man vil?!

Herunder har jeg fundet lidt af Viggas fødselsdagsønsker:

En 5-årigs fødselsdagsønsker

  1. Frugthaven // 2. Sengetøj til voksendyne // 3. Tuscher af god kvalitet // 4. Egg Helmet // 5. Puslespil // 6. Løbehjul med to hjul

 

-Dette indlæg indeholder affiliate links

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.