Vejen til et succesfuldt forhold

Vejen til et succesfuldt forhold kender jeg desværre ikke. Jeg kan huske at én engang skrev en kommentar om, at vedkommende gerne ville vide mere om Eas og mit forhold til hinanden. Et emne jeg måske ikke har rørt voldsomt meget, da jeg forsøger at holde bloggen personlig og ikke privat. På mange måder anser jeg mit og Eas forhold for at være privat. Jeg tænker dog, at det på en måde må skinne igennem i de små 700 indlæg, som jeg har skrevet igennem de sidste næsten 5 år.

Ea og jeg har kendt hinanden siden vi var henholdsvis 17 og 19 år. Jeg plejer at sige, at vi er blevet voksne sammen. Det har været fantastisk for vores forhold, men også hårdt til tider. Ea og jeg er grundlæggende meget forskellige mennesker. Til gengæld deler vi 100% de samme værdier. Vi er stort set aldrig uenige omkring de store spørgsmål i livet. Vi er fuldstændig enige om, hvordan vi skal være forældre og hvordan vi gerne vil opdrage Vigga. Allerede der tror jeg at vores forhold har et godt fundament.
Kan vi ikke være uenige? Jo! Big fat yes! Ea er et meget struktureret kasse menneske og jeg er et mere en dag af gangen og gør det lige i sidste minut typen. Når de to typer bor under samme tag, så vil der uundgåeligt opstå uenighed. Men uenighed er en del af livet.

Mit og Eas snart 11-årige lange forhold har overlevet mange, mange forhold i vores omgangskreds. Jeg har flere gange tænkt på, hvad der har gjort vi har holdt sammen i så mange år. Det ved jeg også at nogle i vores omgangskreds har, da de har spurgt mig om det. Jeg vil lige starte med, at sige at jeg ikke er ved at etablere en karriere som ægteskabsrådgiver. Overhovedet. Jeg kan kun sige, hvad der virker for mig. For os.

Det kommer ikke til at lyde særlig romantisk det her. Men alle der kender mig ved også, at jeg intet romantisere. Man skal faktisk slet ikke spørge mig om noget, hvis man ikke kan tåle sandheden. Men nu kommer den. Græsset er ikke grønnere på den anden side. Det er efter min mening den store hemmelighed bag et forhold. Hold i og hold ud. Jeg forelskede mig i Ea af en grund. Forelskelse holder ikke ved for evigt, men det gør kærlighed. Jeg elsker Ea af hele mit hjerte og jeg har givet Ea, mig selv og vigtigst af alt Vigga et løfte om at vi skal holde for evigt.

Ea og jeg har uden tvivl haft kriser. Vi har været igennem rigtig meget sammen og specielt Ea har skulle finde sig i meget fra min side. Det er ikke noget jeg vil gå i detaljer med, på nuværende tidspunkt, men min far er fra Tyrkiet og det har bestemt været årsag til nogle seriøse kriser tidligt i vores forhold. Men vi kom igennem det og når vi ser tilbage på det har det kun gjort os stærkere. Alt vi har været igennem sammen har gjort og stærkere og bragt os tættere sammen. I situationen har det måske set anderledes ud, men det der betyder noget er det der kommer bagefter. Hold i og hold ud.

Vejen til et succesfuldt forhold

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.