En af de uger….

Det har virkelig været en af de uger. Ugen har faktisk sneglet sig afsted og nu er det som om, at weekenden allerede går alt for hurtigt.
Jeg har været sløj den sidste uges tid, men har ligesom slæbt mig selv igennem den alligevel. Som selvstændig dagplejer samler man jo ikke bare lige telefonen op og sygemelder sig. Det gælder faktisk for hele pædagogprofessionen. Jeg har derfor kørt på survivalmode hele ugen. I går eskalerede det ligesom og jeg måtte hele dagen betale for ikke, at have passet på mig selv de foregående dage. Sådan er det jo. Nu er det heldigvis weekend og jeg håber, at jeg kan nå at komme helt ovenpå igen inden næste weekend. Næste weekend står jo om noget i fødselsdagens tegn. Det kræver ligesom en god portion energi.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.