Trolls fødselsdag

Vigga ønsker sig en Trolls fødselsdag. Vi var i biografen, for at se Trolls, i efterårsferien. Siden da har Vigga været ret hooked på Trolls og har ønsket sig alt fra A-Z.
Særligt har hun meget gerne ville holde fødselsdag med Trolls tema, hvilket var helt fint for hendes mødre. Problematikken lå så lidt i, at Trolls er forholdsvis nyt og man kan nærmest kun få papservice og servietter i Danmark. Førstnævnte skulle vi ikke bruge og synes det var lidt tamt med kun servietter.

Jeg startede min søgen ud med Amazon.co.uk hvor jeg har handlet mange gange. Men det er længe siden. Det er i hvert fald ikke anbefalelsesværdigt længere. Halvdelen kunne slet ikke leveres til Danmark og resten skulle man købe store mængder for at få leveret. Flop uden lige. Bye bye Amazon. Til gengæld fandt jeg en side via google, som hed Partypieces, hvor de havde et rimeligt stort udvalg af Trolls fødselsdagsting. De havde desværre ingen balloner, men købte et par folieballoner med et 5 tal og Frost i stedet for.

Så hvis der sidder nogen mødre derude og står overfor en Trolls fødselsdag, så kan jeg sagtens anbefale ovenstående hjemmeside. Nu er vi i hvert fald klar til Trolls fødselsdag d. 10. december.

Trolls fødselsdag

Trolls fødselsdag

Share:

2 Comments

 1. november 29, 2016 / 9:15 pm

  Jamen Jamen … Her står den på Trolls fødselsdag på lørdag og jeg har ikke forberedt noget som helst endnu. 😀

  • admin
   Forfatter
   december 3, 2016 / 11:11 am

   Holder i allerede fødselsdag? 🙂 Eller det er måske dig, som holder Trolls fødselsdag? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.