Frugt inspiration

Igennem det sidste års tid har jeg gemt en masse billeder på min computer. Jeg har gemt billeder af en masse sjove og kreative måde at bruge frugt på. Nu går Vigga godt nok ikke i vuggestue, men jeg har tænkt at de er sjove at have alligevel. Jeg kan desværre ikke linke til kilder, da jeg simpelthen ikke kan huske, hvorfor jeg har “lånt” dem. Mange er fra pinterest, nogle fra facebook og andre er fra blogs.

Jeg synes det er lidt sjovt, hvad man egentlig kan lave med frugt. Jeg har forresten ladet mig fortælle, at man skal bruge et parisiennejern for at lave de runde frugtkugler 🙂

frugt inspiration
frugt inspiration
frugt inspiration
frugt inspiration
frugt inspiration
frugt inspiration
Share:

4 Comments

 1. april 11, 2013 / 4:36 pm

  Ej hvor fint – tak for inspiration, det må da klart hitte til børnefester 🙂 KH Maria

  • april 12, 2013 / 8:08 am

   Jamen det var skam så lidt. Jeg synes i hvert fald det er en rigtig sjov måde, at peppe frugten lidt op på 😀

 2. april 11, 2013 / 8:45 pm

  Ih, hvor er de bare søde de forskellige frugtdyr 🙂 Jeg må helt bestemt lave sådanne søde pindsvin til børnehaven, når min pige fylder 3 år. Det er jo en genial måde at lave sund fødselsdags’slik’ 🙂

  • april 12, 2013 / 8:09 am

   Vindrue pindsvinene? De er også super søde og sjove 😀