Lærerne er de første, hvem bliver de næste?

I dag har der været afholdt lærerne landskoordineret demostration på Christiansborgs slotsplads. Viggas morfar er produktionsskolelærer og han er derfor lockoutet. Vi tog derfor derind og mødtes med ham, Viggas moster og Viggas kusine. Vi ville selvfølgelig vise vores støtte, til ham og ikke mindst, til lærerne. Jeg var virkelig imponeret over, hvor mange lærer og andre som var mødt op derinde. Det er fandeme sejt!

Mange gik rundt med kister, hvori “den danske model” lå. Det er så død sørgerligt og grimt at politikkerne forsøger at gennemtvinge den nye skolereform på denne måde. Jeg kan godt se, at den danske folkeskole kunne forbedres, men jeg mener bestemt ikke at forringelse af lærernes overenskomst og helddagsskole er svaret!

Share:

1 Comment

  1. april 11, 2013 / 7:52 pm

    ENIG!

    Og hvor er det dejligt, at der var så mange der bakkede op om det i dag. Ikke mindst jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.