Søndag

Da Vigga vågnede fra sin lur, i eftermiddag, besluttede vi os at gribe cyklerne for at køre en tur ind til Ørstedsparken. Jeg har flere gange læst at der ligger en legeplads derinde, til mindre børn og den måtte vi jo lige kigge nærmere på. 
Vejret var fantastisk og der var masser af børn og forældre inde på legepladsen. Vi hyggede og legede derinde en times tid og vendte hjem, for at lave aftensmad. Vigga nyder virkelig at lege ude og det er en fornøjelse at se.  

Share:

3 Comments

 1. april 21, 2013 / 8:20 pm

  Dig der blogger, er du mama med det lysehår eller mama med det mørke hår 🙂 ?

 2. april 26, 2013 / 10:42 am

  Hej.
  Faldte lige forbi din skønne blog. Sikke en livglad og positiv en af slagsen 🙂 Det er hyggeligt at følge med i jeres liv.

 3. april 28, 2013 / 8:43 am

  Hvor er hun altså bare skøn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.