Den første strandtur

Er det bare mig eller var det der sommervejr ikke ret hurtig overstået? Hmm. Nå men i lørdags var vejret jo skønt. Derfor besluttede vi os, at det var tid til Viggas første strandtur. Vi pakkede parasol, solcreme sandlegetøj, tæppe, frokost og Vigga sammen (gudskelov for den nye Christiania Bike) og drog afsted. Vi havde ingen planer om at bade og heldigvis for det. Vandet var edderhakkeme koldt. Det blev dog til lidt vandleg og tådypning i kanten, hvor vandet var lige til at holde ud.

Forresten. Nu, hvor vi er ved det med sandlegetøj. Kan nogen anbefale et mærke, som sælger virkelig godt kvalitets sandlegetøj? Vi har købt lidt i Fætter BR, men synes plastikken er lidt for blød. De to spande og skibet på nedenstående billede er virkelig lækker kvalitet og minder meget om det man har i institutionerne. Vi har købt det i en af vores lokale forretninger, men de har det desværre ikke længere.
Anbefalinger modtages med kyshånd 🙂

Endelig kan man få vand i sin vandkande
Istid  – Vigga ville så hellere have mamas is

Familiehygge

Vigga og jeg finder muslingeskaller 
Share:

2 Comments

 1. Anonymous
  maj 24, 2013 / 7:37 pm

  Hvorfor vil børn altid hellere ha en af forældrenes is? Hvorfor? Et af livets store spørgsmål : )
  Hvor ser det hyggeligt ud. Mere sommer please!!
  Kh. Sofie

 2. maj 25, 2013 / 8:48 am

  Jeg vil gerne foreslå et par ting til strandleg. Det er altså også fra BR, men jeg synes de er gode:

  Stabelbægre. Denne udgave er super til stranden, da bægrene har forskellige funktioner. Nogle kan bruges som spand/sandkageform, nogle har huller og kan bruges som si, nogle har udstikkerfigurer på toppen, så man kan lave figurer i sandet. Jeg synes, det er super 🙂
  http://www.br.dk/Serier/DANTOY/Stabelb%C3%A6gre.aspx?id=881609&vid=471261

  Sandmølle er altid sjovt 🙂 Jeg har ikke selv erfaring med lige den her model.
  http://www.br.dk/Serier/DANTOY/M%C3%B8lle.aspx?id=873821&vid=471262A

  Til sidst en lidt drenget ting, men de er super gode alligevel. Nogle gode fine biler (fås i flere forskellige). De er ret sjove at køre med. Fx kan man lave en sandbunke og grave en tunnel, hvor bilen kan køre igennem. Det er rigtig sjovt 🙂
  http://www.br.dk/Serier/Outra/Mini%20monsterbil.aspx?id=621948&vid=471072A

  Jeg håber, I finder nogle gode ting. Stranden er virkelig en af de bedste legepladser om sommeren.