accessories

Vigga er, allerede, begyndt at blive ret bevidst om det med accessories.  Det er ret sjovt at følge den udvikling. Hun har endnu ingen mening om, hvilket tøj hun får på eller noget. Men hun vil for tiden rigtig gerne have kasket, solbriller og lignede ting på. I morges, da vi var på vej ud, kom hun slæbende med mit halstørklæde og viste mig at hun skulle have det på. Det fik hun selvfølgelig lov til, men tog det af da vi skulle lege på legepladsen, hvis hun nu skulle hænge fast i noget.
Forleden dag gik hun rundt med hat og solbriller, indenfor, i omkring en time. Hun er altså bare det skønneste!

Share:

2 Comments

  1. juni 23, 2013 / 6:18 pm

    Hvor er hun bare sød med sin lille kasket 🙂 Det er en rigtig lille charmetrold I har jer der 🙂

  2. juni 24, 2013 / 9:28 pm

    Hende Vigga er en værre lækker basse 😀