Årets vintergarderobe

Det er for alvor ved at blive koldt og de sidst par uger er vintergarderoben stille og roligt blevet fundet frem. Jeg, har som altid, været ude i god tid og derfor har den ligget klar i skabet de sidste par måneder. Jeg er ret bevidst omkring, hvad jeg gerne vil have til Vigga og lige pludselig er det umuligt at finde i hendes størrelse. Så vil jeg hellere have det klaret i god tid, så jeg er sikker på at få det som passer hende bedst.

I år besluttede vi at hun skulle have et to-delt sæt som hendes primære vinterovertøj. Det er jeg allerede rigtig tilfreds med – for Vigga er virkelig glad for det. Noget helt andet er, at Vigga allerede bruger størrelse 122 og der bliver udvalget af flyverdragter altså lige lidt mindre.
Sidste år havde Vigga vinterjakken fra Marmar cph og jeg var virkelig overrasket over den gode kvalitet og hvor godt den holdt hende varm. Derfor valgte vi at købe både jakken og skibukserne derfra i år.
Både vinterstøvler og vintertøjet kan ikke tåle tørreskab. Derfor køber vi altid en ekstra flyverdragt. Det har vi også gjort i år. Jeg var rigtig heldig at finde en næsten ny Ver de terre flyverdragt på Reshopper. Og lige et hurtigt sidespor. Hvis i ikke kender den app, så må i virkelig downloade den. Jeg har virkelig købt mange gode ting på Reshopper – specielt til vores dagpleje. Nå, men jeg fandt den næsten nye flyverdragt derinde til 600 kroner og den er perfekt som ekstra. Det er en tidligere model, så den er blommefarvet. Vigga har haft den før og det er en skøn og varm farve til hende. Desværre kan den ikke købes i år.

Et to-delt sæt fra Marmar og en ekstra flyverdragt fra Ver de terre består Viggas vintergarderobe altså af i år. Nu er den jo ikke blevet prøvet af så længe, men indtil videre er vi rigtig tilfredse med vores valg. Vigga har jo efterhånden også fået sin egen mening om tingene, så det handler meget om at finde en kompromis, hvor Vigga kan lige modellen samt farverne og hvor vi kan lide kvaliteten og pasformen. Det er heldigvis lykkes rigtig godt i år.

vinter1. Marmar cph vinterjakke // 2. Marmar cph skibukser // 3. Ver de terre flyverdragt

Indeholder affiliate

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.